Karlsviksgatan 12, 3 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
3 250 000 kr
Referensnummer
148 455
Boarea
38 kvm
Avgift
1 367 kr/mån
Driftkostnad
557 kr/mån
Såld
2014-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsviksgatan 12, 3 tr såldes av oss 2014-08-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma 1:a om 38 kvm med härlig balkong i sydostläge med sol fram till eftermiddagen. Lägenheten består av en hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i 5 garderober med spegeldörrar, mysigt och otroligt luftigt rum, mycket fräscht kök med matplats för 6 personer samt separat duschrum och WC. Här bor ni i lugna kvarter med närhet till Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken, Sankt Eriksgatan och Västermalmsgallerian med bra shopping samt till Fridhemsplan med goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.