Katarina Bangata 38, 5tr / Södermalm / Stockholm

Högst upp med balkong!

Slutpris
5 800 000 kr
Referensnummer
162 055
Boarea
81 kvm
Avgift
3 455 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Katarina Bangata 38, 5tr såldes av oss 2014-04-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge på söder högst upp i fastigheten finner ni denna tilltalande tvåa (möjlig trea, se alternativ planskiss) med ljusinsläpp från spröjsade fönster i två väderstreck. 81 luftiga kvm fördelade på ett kök med hög maskinell standard och utgång till balkong med utsikt över innergården, vardagsrum med flexibla möbleringsbara ytor, duschrum med glasvägg och tvättmaskin samt ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng. Bevarade klassiska 20-tals detaljer i form av spegeldörrar och vackra furutiljor. Ypperlig förvaring finns att tillgå i fristående garderober, en klädkammare samt i ett skafferi.

Bo med ett svårslaget läge nära restauranger, gott om mysiga caféer, butiker, populära Nytorget och Vitabergsparken. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, gröna linjen, från Skanstull och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen hem och på visning önskar Peter Eriksén.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.