Katarina Bangata 62, 6 tr / Södermalm Sofia / Stockholm

Slutpris
6 150 000 kr
Referensnummer
179 731
Boarea/biarea
82/5 kvm
Avgift
3 526 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Katarina Bangata 62, 6 tr såldes av oss 2014-09-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm Sofia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fantastiskt ljus och fin vindsvåning med alla karakteristiska detaljer som snedtak, synliga takbjälkar och frilagda murstockar med lagom stora änglatrappor. Ändå lättmöblerat med flera breda fönsterkupor som får upp snedtaket på rätt ställen. Lyxigt speciell känsla med snygg trappa upp inne i lägenheten, genomgående mörka golv och vita väggar, härligt öppet mellan vardagsrum/kök, gott om plats för matbord mitt på golv, samt helkaklad wc/dusch med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Underbar utsikt över takåsar och exempelvis Sofia kyrka. Ingen som helst insyn. Möjlighet att bygga en takterrass i perfekt sydvästläge. Stor trygg brf med bra renoveringsgrad, låg belåning och 15 hyresrättslägenheter kvar (intäkter). Mycket bra läge utmed lugn gata med trädallé och med bara någon minut till både Nytorget och upp i Vita Bergen. Du går till tunnelbanan på 3-4 minuter. Jag vet att du kommer att trivas här!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.