Kölnagatan 8, 1 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Med balkong i fritt grönskande läge!

Slutpris
4 250 000 kr
Referensnummer
110 799
Boarea
85 kvm
Avgift
4 529 kr/mån
Såld
2014-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kölnagatan 8, 1 tr såldes av oss 2014-05-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fast pris - först till kvarn! Ring för att boka visning!

Här bor ni i en fint planerad trea med sovrum mot lugnt gårdsläge, bra sällskapsytor med stora fönster och balkong med eftermiddagssol till nära solnedgång. Mysigt läge i Hammarby Sjöstad med grönskande och insynsskyddad utsikt mot Lumaparken och sjöutsikt ner mot den lilla båthamnen där du kan ta båten in till Södermalm eller City. Runt knuten finns Hammarby Allé där det finns ett stort utbud av restauranger, affärer där du kan införskaffa dig det mesta till vardagen. En minut till tvärbana och buss. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.