Kristinebergsvägen 48, 2 tr / Kungsholmen - Thorildsplan / Stockholm

Slutpris
4 200 000 kr
Referensnummer
134 351
Boarea
75.5 kvm
Avgift
3 474 kr/mån
Driftkostnad
625 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kristinebergsvägen 48, 2 tr såldes av oss 2014-04-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Thorildsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomma till denna trivsamma genomgående 3:a om 75,5 väl utnyttjade kvadratmeter. Hall med mycket goda avhängningsmöjligheter, fantastiskt kök och vardagsrum i öppen planlösning, matplats för 8-10 personer, stor trivsam balkong i sydvästläge, två praktiska sovrum samt fräscht duschrum. Här bor ni i lugna kvarter några minuters promenad från Thorildsplans T-bana samt med närhet till kommunikationer med buss. I närheten finns även Lindhagensgallerian, flertalet träningscenter, mysiga caféer samt trevliga restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.