Kristinebergsvägen 1 / Kungsholmen - Thorildsplan / Stockholm

Charmig 20-talspärla!

Slutpris
2 420 000 kr
Referensnummer
139 305
Boarea
38 kvm
Avgift
2 036 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Såld
2014-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kristinebergsvägen 1 såldes av oss 2014-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Thorildsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

20-talspärla i synnerligen fint skick! Lugnt och knäpptyst läge mot vacker innergård med grillplats, äppelträd och grönska, en riktig oas sommartid. En halvtrappa upp med högt läge och utan insyn. Möjlig 2:a (se alt. planritning).

Här möts stilren design tidstypiska originaldetaljer. Ni finner vackra spegeldörrar, furugolv samt en väl tilltagen takhöjd. Vackra, spröjsade fönster med ljudisolerglas ger skönt ljusinsläpp och skapar ljus och rymd.

Stort kök med goda arbetsytor, rum med stora ytor och plats för såväl soffmöblemang som säng. Stambytt och helkaklat duschrum. Bra förvaring med två garderober och städskåp. Två förråd hör till lägenheten.

Stor och välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.