Kronobergsgatan 16, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 360 000 kr
Referensnummer
143 389
Boarea
31 kvm
Avgift
1 733 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Såld
2014-01-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronobergsgatan 16, 4 tr såldes av oss 2014-01-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Kronobergsgatan 16. På fjärde våningen i en vacker välbevarad fastighet från 1930 hittar ni denna yteffektiva 1:a med ett attraktivt läge och fönster mot lugn innergård. Fina bevarade detaljer från byggåret så som spröjsade fönster, vackra trägolv, speglade dörrar och ett serveringsskåp.

Trevlig hall med avhängningsmöjligheter via snygg klädhängare. Det härliga allrummet med vacker fiskbensparkett rymmer säng, soffa och mediamöbel. Här finns även en klädkammare. Kaklat duschrum i vitt med plastmatta. Renoverat kök med bevarat serveringsskåp och matplats invid fönster.

Perfekt planerad lägenhet med plats för allt man behöver. Utanför porten ligger den populära resturangen AG och runt hörnet finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och all service man kan tänkas behöva. Längs med Karlbergskanalen finns även trevliga promenadstråk.

Föreningen har skickat in bygglovsansökan för att bygga balkonger.

Välkomna på visning.
Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.