Kronobergsgatan 6, 1 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 092 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2015-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronobergsgatan såldes av oss 2015-01-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kronobergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LÅG AVGIFT! Fin lägenhet med genomgående planlösning och många möjligheter. Detta boende är ytterst yteffektivt med sovloft och rymlig klädkammare som även kan användas som hemmakontor. Charmig lägenhet med tidstypiska inslag såsom högt i tak, stuckatur och vackert spröjsade fönster med djupa nischer. Lägenheten kan disponeras om till en 2:a, se alternativ planlösning. Utmärkt läge på Kungsholmen invid Kronobergsparken, med Västermalmsgallerian runt hörnet. Några minuters promenad till Norr Mälarstrand och Kungsholmsstrand. Närhet till Centralen och City samt Kungsholmstorg. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.