Kungsholms Strand 137, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Sjöutsikt - fritt läge

Slutpris
3 950 000 kr
Referensnummer
158 584
Boarea
57 kvm
Avgift
2 486 kr/mån
Driftkostnad
392 kr/mån
Såld
2014-08-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsholms Strand 137, 5 tr såldes av oss 2014-08-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna perfekta tvåa om 57 kvm med strålande sjöutsikt. Härligt och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläppande fönsterparti med utgång till balkong med utsikt över Karlbergskanalen. Perfekt och trevligt arbetskök med bra bänkytor och god förvaring samt bra vitvaror inkl. tvättmaskin. Trevligt och rofyllt sovrum med klädförvaring samt rymligt och inbjudande helkaklat wc-badrum. I avgiften ingår kabel-tv, bredband och IP-telefoni. Attraktivt belägen utan insyn med närhet till både grönska och vatten samt Kungsholmens stora utbud av affärer och restauranger. Välkommen på visning önskar Lheif Dusthall!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.