Kungsholmsgatan 34, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Vacker trea med balkong mot innergården samt tre kakelugnar.

Slutpris
6 500 000 kr
Referensnummer
100 452
Boarea
80 kvm
Avgift
4 063 kr/mån
Driftkostnad
620 kr/mån
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2015-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsholmsgatan såldes av oss 2015-02-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiv adress högst upp i fastighet anno 1898 finner ni denna underbara trea med balkong mot innergården samt tre kakelugnar. Spatiösa rum i fil med tidstypiska detaljer som spegeldörrar, höga golvsocklar och vackra fönster med djup nisch i två väderstreck.

Magnifikt vardagsrum med fungerande kakelugn, tre meter i takhöjd, pampiga stuckaturer och ett fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Generöst sovrum med ypperlig förvaring i garderober, matsal med utgång till lägenhetens mysiga balkong samt fullutrustat kök med allt man kan önska. Ett tidlöst hem med genomgående ljusa ytskikt och fina golv.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, kommunikationer, nöjen och shopping inom gångavstånd.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.