Kungsklippan 11, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 095 000 kr
Referensnummer
153 587
Boarea
30 kvm
Avgift
2 418 kr/mån
Driftkostnad
220 kr/mån
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsklippan 11, 4 tr såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna extremt välplanerade 1:a med utmärkt läge mellan Norr Mälarstrand och City. Exemplarisk planlösning med luftigt vardagsrum, yteffektivt kök och en sovdel som inrymmer större säng. Fin utsikt och det höga läget ger härligt ljusinsläpp från de båda fönsterpartierna. God förvaring samt garderober som smart bryter av mellan vardagsrum och sovplats. Synnerligen centralt belägen med endast ett par minuters promenad till stan och Kungsholmstorg runt hörnet med all tänkbar service. Solid förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.