Lars Forssells Gata 30, 8tr / Kungsholmen - Hornsbergs Strand / Stockholm

Högst upp i fastigheten finner du denna toppfräscha fyra

Slutpris
7 250 000 kr
Referensnummer
60 193
Boarea
101 kvm
Avgift
5 555 kr/mån
Driftkostnad
416 kr/mån
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lars Forssells Gata 30, 8tr såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Hornsbergs Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i fastigheten finner du denna toppfräscha fyra med moderna och eleganta materialval. Penthouse känsla med svårslagen utsikt över takåsar och mot Ulvsundasjöns glittrande vatten. Två terrasser med gott om plats för sällskapsmöblemang och planteringar. Ett boende i absolut toppskick med en socialt främjande öppen planlösning, modernt kök med all tänkbar lyx, tre bra sovrum, ypperlig förvaring samt två duschrum med hög fräschör. Genomgående ekparkett och väggar i ljusa kulörer. Belysning med dimmerfunktion i hall, vardagsrum och kök. Det höga läget i kombination med de generösa fönsterpartierna och de två terrasserna gör detta boende till något utöver det vanliga. Måste upplevas! Du som vill ha nära till innerstans alla bekvämligheter och samtidigt värdesätter vatten och natur bör verkligen titta närmre på denna lägenhet! Här bor du i en expansiv del av Kungsholmen intill Hornsbergs Strands fina strandpromenad, välbesökta restauranger och caféer samt med Lindhagens galleria runt hörnet. Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.