Lars Forssells Gata 30, 8tr

Lars Forssells Gata 30, 8tr

Slutpris

7 250 000 kr


Kungsholmen - Hornsbergs Strand— Stockholm

Lars Forssells Gata 30, 8tr


Slutpris
7 250 000 kr

Kungsholmen - Hornsbergs Strand— Stockholm

Högst upp i fastigheten finner du denna toppfräscha fyra

Högst upp i fastigheten finner du denna toppfräscha fyra med moderna och eleganta materialval. Penthouse känsla med svårslagen utsikt över takåsar och mot Ulvsundasjöns glittrande vatten. Två terrasser med gott om plats för sällskapsmöblemang och planteringar. Ett boende i absolut toppskick med en socialt främjande öppen planlösning, modernt kök med all tänkbar lyx, tre bra sovrum, ypperlig förvaring samt två duschrum med hög fräschör. Genomgående ekparkett och väggar i ljusa kulörer. Belysning med dimmerfunktion i hall, vardagsrum och kök. Det höga läget i kombination med de generösa fönsterpartierna och de två terrasserna gör detta boende till något utöver det vanliga. Måste upplevas! Du som vill ha nära till innerstans alla bekvämligheter och samtidigt värdesätter vatten och natur bör verkligen titta närmre på denna lägenhet! Här bor du i en expansiv del av Kungsholmen intill Hornsbergs Strands fina strandpromenad, välbesökta restauranger och caféer samt med Lindhagens galleria runt hörnet. Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!


Referensnummer
60 193
Boarea
101 kvm
Avgift
5 555 kr/mån
Driftkostnad
416 kr/mån
Såld
2014-11-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.