Lenngrensgatan 4, 4tr / Stockholm / Nyproduktion

Nyproduktion!

Slutpris
3 450 000 kr
Referensnummer
118 127
Boarea
49.5 kvm
Avgift
2 770 kr/mån
Driftkostnad
525 kr/mån
Såld
2014-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lenngrensgatan 4, 4tr såldes av oss 2014-09-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lenngrensgatan 4, 4tr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fyra trappor upp i fastigheten finner du denna nyproducerade tvåa om 49,5 välplanerade kvm. Först till kvarn får chansen att förvärva ett modernt och funktionellt boende med allt man kan önska och lite till. Lägenheten säljs på ritning och kommer att vara inflyttningsklar i mars 2015.

Vardagsrum och HTH kök i öppen planlösning, här finns gott om plats för både sällskapsmöblemang och matbord. Från vardagsrummet nås den stora balkongen på hela 9,5 kvm. Rymligt sovrum med ett förrådsutrymme som kan användas som walk in closet om så önskas. Dessutom goda förvaringsmöjligheter i garderober. Duschrum med kombimaskin samt wc.

Belägen i expansivt och mycket attraktivt område med absolut närhet till allmänna kommunikationer, öppet vatten samt all tänkbar service!

Kontakta Peter Eriksén för mer information eller ett personligt möte.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.