Levertinsgatan 3, 3 tr / Kristineberg / Stockholm

Genomgående 2:a högst upp med balkong i väster mot sjösidan!

Slutpris
3 625 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 402 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Levertinsgatan såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Levertinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en trivsam och genomgående 2:a med balkong högst upp i attraktiva Kristineberg! Här möts klassisk 30-tals charm med det mer moderna stuket. Sjöutsikt från ett högt och fritt läge över Mälarens glittrande vatten. Spatiöst och lättmöblerat vardagsrum, väldisponerat kök med bevarat serveringsskåp och gott om plats för större matbord, ett bra sovrum, praktisk garderobsvägg med gott om förvaring samt ett kaklat och fräscht badrum. Fint ljusinsläpp från större fönsterpartier och balkong som vetter mot sjösidan (väst). Möjlighet till snabbt tillträde!

Föreningen har tagit beslut om att bygga lägenheter på taket vilket kommer möjliggöra en avgiftssänkning på ca 20 % (se bifogat dokument). Välskött, stambytt och sansat belånad Brf. Föreningen har en 600 m2 stor terrass i suterrängplan bakom hela huset på sjösidan. Här har du även Kristinebergs badklippor runt knuten. Sommartid kan du äta frukost vid någon av de många sittgrupperna, eller middag med vännerna. Endast någon minut från T-bana till City. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.