Lidnersgatan 12 B, 4 tr / Kristineberg Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
169 694
Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 916 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan 12 B, 4 tr såldes av oss 2014-04-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristineberg Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma och optimalt planerade 2:a belägen i mysiga Kristineberg. Lägenheten består av en hall med bra förvaring i inbyggd garderob, rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp samt plats för både en sällskapsdel och en matplats. Här finns också ett praktiskt kök, rofyllt sovrum med skön utsikt mot Ulvsundasjön samt fräscht helkaklat badrum. Här bor ni i ett populärt område med närhet till bad, promenadstråk samt till goda kommunikationer med både buss och T-bana. En kort promenad bort finns även det nybyggda området Hornsberg med fin strandpromenad samt Lindhagensgallerian.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.