Lidnersgatan 12 A, 6 tr / Kungsholmen - Kristineberg / Stockholm

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
33 kvm
Avgift
2 572 kr/mån
Driftkostnad
280 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Lidnersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma etta om 33 kvm belägen högst upp i fastigheten med fantastisk utsikt i västerläge mot Ulvsundasjön och Tranebergsbron. Lägenheten består av en hall med bra förvaring i två inbyggda garderober, rymligt rum med stort ljusinsläpp, praktiskt kök med matplats för 4-6 personer samt ett bra duschrum. Lägenheten kan med lätthet byggas om till en mini-2:a (se alternativ planlösning). Här bor ni i populära Kristineberg med närhet till bad, promenadstråk och goda kommunikationer med både buss och T-bana. En kort promenad bort finns även det nybyggda området Hornsberg med fin strandpromenad samt Lindhagensgallerian.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.