Lidnersgatan 6, 0,5 tr / Kungsholmen - Kristineberg / Stockholm

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
96 222
Boarea
43 kvm
Avgift
3 021 kr/mån
Såld
2014-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan 6, 0,5 tr såldes av oss 2014-10-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna härliga genomgående tvåa belägen ett par minuters gångväg från Kristinebergs T-bana. Lägenheten är bra planerad med ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, arbetskök med bra bänkytor, rofyllt sovrum med utgång till balkong, nyrenoverat badrum samt en praktisk hall med förvaring i två inbyggda garderober. Lägenheten ligger nästan en hel våning upp och det går inte att se in från markplan. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till bad, promenadstråk, restauranger, Hornsbergs Strand och Lindhagensgallerian samt goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.