Lidnersplan 10 / Kungsholmen - Kristineberg / Stockholm

En optimalt planerad etta med en möblerbar balkong i fritt söderläge.

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
32 061
Boarea
28 kvm
Avgift
1 738 kr/mån
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersplan 10 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk lägenhet med både vatten och stadspuls som granne. Milsvid utsikt över takåsar, himmel och Ulvsundasjön i populära Kristineberg.

28 yteffektiva kvm med genomgående vita furugolv och ljusa ytskikt. Matplats för två till fyra personer, rymligt allrum med plats för sällskapsmöblemang samt platsbyggd loftsäng.

En optimalt planerad etta med en möblerbar balkong i fritt söderläge. Ett perfekt första boende med närhet till vackra strandpromenader, kommunikationer, grönområden och ett stort serviceutbud.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.