Ljusstöparbacken 18

Ljusstöparbacken 18

Slutpris

3 000 000 kr


Gröndal— Stockholm

Ljusstöparbacken 18


Slutpris
3 000 000 kr

Gröndal— Stockholm

Nyproducerad bostadsrätt som är helt inflyttningsklar - om två rum och kök med välplanerade ytor och spännande planlösning säljes på uppdrag av brf Sannadalsplatån. Lägenheten har ljus och rymd och riktigt stora fönster i alla rum som skapar ett luftigt intryck. Genomgående målad i Stockholmsvitt och med tjockt, massivt trägolv av smalspårig, oljad ek. Hall med säkerhetsdörr och svart klinkergolv med fin trappavsats i ek ner mot övriga lägenheten. Hallen har en stor walk in-closet som också kan användas som litet kontor. Trivsamt vardagsrum, stort sovrum med fyra garderober, högklassigt, fullutrustat Marbodalkök i vitt med rostfria vitvaror och rymligt, helkaklat och påkostat badrum i sobra färger med bl a tvättmaskin, infälld, dimbar takbelysning och golvvärme.

Unik bostad för dig som söker något alldeles extra. Kort gångavstånd till Gröndals centrum med tvärbana, badet vid Trekanten och till Liljeholmen med shoppinggalleria och tunnelbana.


Referensnummer
129 177
Boarea
65 kvm
Avgift
2 976 kr/mån
Driftkostnad
414 kr/mån
Såld
2014-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.