Ljusstöparbacken 18 / Gröndal / Stockholm

Slutpris
2 925 000 kr
Referensnummer
143 335
Boarea
71 kvm
Avgift
3 236 kr/mån
Driftkostnad
414 kr/mån
Såld
2014-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ljusstöparbacken 18 såldes av oss 2014-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu säljs ytterligare en av brf Sannadalsplatåns nyproducerade bostadsrätter! Denna rymliga och inflyttningsklara tvåa om 71 kvm har hög standard, luftiga ytor och fantastiska fönster. Bostaden har generösa ytor och väl tilltagna rum som ligger i fil med varandra och har totalt 11 fönster längs hela väggsidan med fin utsikt ner mot Gröndals centrum. Genomgående målad i Stockholmsvitt med tjockt, massivt trägolv av smalspårig, oljad ek. Hall med inbyggd garderob med skjutdörrar och matt, svart klinkergolv samt säkerhetsdörr. Trivsamt vardagsrum, rymligt sovrum med garderober, fullutrustat, stilrent Marbodalkök i vitt med rostfria vitvaror och påkostat badrum i sobra färger med bl a dusch med vikväggar av glas, takduscharmatur, handdukstork, golvvärme och tvättmaskin. En bostad för dig som söker något alldeles extra. Kort gångavstånd till Gröndals centrum med tvärbana, badet vid Trekanten och till Liljeholmen med shoppinggalleria och tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.