Ljusstöparbacken 7 A, 1 tr / Gröndal / Stockholm

Slutpris
3 200 000 kr
Referensnummer
168 207
Boarea
77 kvm
Avgift
3 287 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ljusstöparbacken 7 A, 1 tr såldes av oss 2014-03-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gröndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoveringspärla med genomgående planlösning och riktigt stora fönsterpartier i alla rum som skapar ljus och rymd. Vardagsrum med originalekparkettgolv och fin utsikt ner över Gröndals centrum och vy över hustaken. Vardagsrummet har utgång till en liten möblerbar balkong. Rymligt kök med plats för den stora familjen med utsikt över innergården, fotbollsplanen och lekplatsen ett par portar längre bort. Ljusgråmålat 50-tals kök med bevarade originaldetaljer. Två bra sovrum som ligger skilda från varandra. Hall med flera inbyggda garderober med överskåp samt klädkammare och säkerhetsdörr. Bostadens badrum är dock nyrenoverat i modern stil och smakfullt inrett med mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vitkaklade väggar, vägghängd wc, handdukstork, dusch med vikväggar av glas och toppmatad tvättmaskin. Barnvagnsrum finns i entréporten och tvättstuga och grovtvättstuga i källaren. Utmärkt trea med luftig planlösning en trappa upp i huset som passar extra bra för den unga barnfamiljen eller för den som vill slippa allt för många, jobbiga trappsteg. Kabel-tv ingår. Garage, parkeringsplatser, övernattningslägenheter samt en fin festlokal finns i föreningen. Stor, populär och stabil brf som funnits sedan 50-talet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.