Lundagatan 36 A, 1,5 tr / Södermalm - Högalid / Stockholm

2:a 45,5 kvm HÖGALID/SKINNARVIKSBERGET

Slutpris
4 040 000 kr
Referensnummer
145 478
Boarea
45.5 kvm
Avgift
2 337 kr/mån
Driftkostnad
795 kr/mån
Såld
2014-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lundagatan 36 A, 1,5 tr såldes av oss 2014-03-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Högalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna härliga hörnlägenhet med 2 rum och kök om 45,5 kvm. Lägenheten är en Söderpärla med enorm potential och en balkong om ca 20 kvm som sommartid har sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Vardagsrummet är ett hörnrum med ett väl tilltaget fönsterparti som ger ett otroligt ljusinsläpp. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov. Fastigheten ligger i souterrängen vilket gör att lägenheten har ett högt läge med flera kilometers utsikt över Söder, och från balkongen har man utsikt mot Skinnarviksberget bort mot Mariaberget och Högalidskyrkan. För köparen väntar ett unikt boende i populära och stabila Brf Marmorn. Attraktivt läge på Lundagatan, högst upp vid Skinnarviksberget med närhet till allmänna kommunikationer, restauranger och caféer samt grönområden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.