Markvardsgatan 10, 3 tr / Vasastan / Stockholm

En oslipad diamant

Slutpris
5 850 000 kr
Referensnummer
141 774
Boarea
80 kvm
Avgift
2 575 kr/mån
Såld
2014-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Markvardsgatan 10, 3 tr såldes av oss 2014-06-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet för den kreative att skapa sitt eget drömboende!

Pampig fastighet Anno 1902 välkomnar oss in till tidtypiska trapphuset med schackrutigt golv och hiss som visar upp till våning tre. Där möter vi denna sekelskiftestrea som har en fantastiskt trevlig planlösning med genomgående ljusflöde och separerade sovrum. En oslipad diamant med fina attribut från svunnen tid. Takhöjd om 3,3 meter, stora fina fönster, vackra spegeldörrar, stuckaturer och förhoppningsvis finns trätiljor i samtliga rum. Öppenspis värmer upp myskvällarna och med lite tur så går det att öppna upp med balkong i köket. Läget i Vasastan är helt perfekt med en minut till T-bana Rådmansgatan, promenadavstånd till city och parker. Runt knuten finns mataffärer, caféer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.