Metargatan 9

Metargatan 9

Slutpris

3 195 000 kr


Stockholm - Södermalm— Stockholm

Metargatan 9


Slutpris
3 195 000 kr

Stockholm - Södermalm— Stockholm

Hörnlägenhet omgiven av grönska med utsikt mot Lilla Blecktornsparken!

Hörnlägenhet med originaldetaljer omgiven av grönska med utsikt mot Lilla Blecktornsparken! Bostaden är hemtrevlig och hallen erbjuder gott om utrymme för avhängning och skoskåp. Här har ni god översikt över bostadens rum och har ett fint ljusinsläpp ifrån två väderstreck i och med den semi-öppna planlösningen. Allrummet är rymligt och har vacker fiskbensparkett till golv. Här finns utrymme för en dubbelsäng, byrå, tvåsitssoffa med tillhörande bord samt bokhylla/mediemöbel om så önskas. Förvaring har du via två inbyggda garderober med speglad dörr och nyckel. Arbetsköket är trivsamt och härifrån kan du blicka ut mot Lilla Blecktornsparken när du lagar mat. Den inrehallen ger utrymme för en matplats eller arbetsplats med trivsamt ljusflöde ifrån både kök och vardagsrum. Det helkaklade badrummet har tvättmaskin och golvvärme. Till bostaden hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Brf Långreven 16 på adress Metargatan 9, i K-märkta kvarter, är en äkta förening som äger marken och består av 34st bostadsrätter. Medlemmar har tillgång till föreningens trädgård, cykelställ, cykelrum, tvättstuga, hobbyrum och vädringsbalkonger. I föreningens trädgård finns utemöbler och grill som kan nyttjas av medlemmar. Belåningen i föreningen är mycket låg och enligt årsredovisningen från 2020 var den endast 1462kr/kvm. Här är de flesta större renoveringar gjorda, så som exempelvis stambytet 1991. Föreningen har inte något beslut om förändring av avgiften (2022-06-13).

Bostaden är trivsamt belägen i SoFo, söder om Söders hjärta. Huset är omgivet av grönområden och promenadstråk som bland annat Lilla och Stora Blecktornsparken. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Området erbjuder ett stort antal butiker, restauranger och närservice. Populära mötespunkter är bland annat det trendiga Nytorget, Vitabergsparken, sommarklubben Trädgården, biograf Victoria, restaurangtorget Teatern, Eriksdalsbadet samt gallerian Skrapan. Bara ett stenkast från bostaden finns mycket goda kommunikationer som Skanstulls tunnelbana på den gröna linjen samt buss nr 3, 4, 76, 57, 74 och många andra! Just nu byggs även den nya tunnelbanelinjen mot Nacka med en station en kort promenad ifrån bostaden nere vid Vinertullstorget. Planerad trafikstart 2030.

Kontakta mäklaren för visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 256 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-07-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.