Norra Agnegatan 34, 1tr ö.g / Kungsholmen / Stockholm

Tilltalande fyra med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck

Slutpris
6 725 000 kr
Referensnummer
173 756
Boarea
93 kvm
Avgift
3 612 kr/mån
Driftkostnad
427 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Agnegatan 34, 1tr ö.g såldes av oss 2014-01-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trappa upp i ett tyst gårdshus anno 1888 på en lugn återvändsgata återfinns denna tilltalande fyra med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här samsas en luftig takhöjd på 2,90 meter med fina spegeldörrar och takrosetter. Genomgående vackra golv i ek och ljusa ytskikt.

Ljus och rymd fördelade på 93 kvm med ett väldisponerat kök i vitt med komplett maskinell standard och utgång till balkong i österläge, ett fantastiskt vardagsrum med sällskapliga och lättmöblerade ytor, tre sovrum varav det ena med en platsbyggd loftsäng samt ypperlig förvaring i flertalet garderober och i en klädkammare.

Bo bra på välplanerade kvm i vacker sekelskiftesfastighet med utmärkta kommunikationer och ett gediget serviceutbud runt knuten.

Skuldfri förening med 5 miljoner i kassan!

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.