Norra Stationsgatan 111, 6 tr / Vasastan / Stockholm

SNYGG FAMILJEFYRA

Slutpris
5 300 000 kr
Referensnummer
177 793
Boarea
95 kvm
Avgift
3 738 kr/mån
Driftkostnad
650 kr/mån
Såld
2014-07-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Stationsgatan 111, 6 tr såldes av oss 2014-07-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nytt 140703: Säljaren står för fast pris. Den som tar i hand på 5,3 milj först skriver kontrakt, oavsett högre bud.........Perfekt för barnfamiljen! Snyggt renoverad riktigt bra planlösning med sovrummen åt ena hållet och stort hav med kök/vardagsrum åt andra hållet. Gott om plats för stort matbord mitt på golv. Högt upp i huset med fri utsikt och noll insyn. Stor balkong i soligt sydöstläge med massor med sol. 3 bra sovrum mot lugn gård. Badrum med badkar och tvättpelare. Separat wc underlättar logistiken. Bra förvaring. Ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten. Bekvämt boende med stor hiss och fräsch fastighet. Garage både i huset och i grannfastighet. Stabil brf med ordning och reda. Gröna barnvänliga Norrbackatäppan direkt bakom huset, med lekplats och picknickberg. Bara minuter från porten har du all service och kommunikationer på Sankt Eriksplan och härliga restaurang/butiksgator i Birka. Ytterligare någon minut till stora gröna Vasaparken, populär bland barnfamiljer. Jag vet att ni kommer att trivas här!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.