Norrtullsgatan 11, 5 tr. / Vasastan Norrmalm / Stockholm

Lyxigt kök och välplanerade 40 kvm!

Slutpris
3 400 000 kr
Referensnummer
148 805
Boarea
40 kvm
Avgift
1 210 kr/mån
Såld
2014-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrtullsgatan 11, 5 tr. såldes av oss 2014-08-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt upp med utsikt över Observatorielunden finner du denna lägenhet med lyxigt kök och låg avgift. En välplanerad "mini" tvåa! Vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till balkong, yteffektivt och påkostat kök från Kvänum med ljus matplatsdel i angränsning till köket. Vardagsrum med plats för säng och sällskapsmöblemang. Stilrent badrum med marmormosaik på golvet och kakelbeklädda väggar. Beläget i attraktivt område med Vasastans utbud med allt inom service, nöjen, och shopping inom gångavstånd från porten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.