Nybodaringen 32 / Nybodahöjden - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
2 420 000 kr
Referensnummer
132 379
Boarea
56.7 kvm
Avgift
3 684 kr/mån
Driftkostnad
384 kr/mån
Såld
2014-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nybodaringen 32 såldes av oss 2014-01-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nybodahöjden - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt radhusliv i trivsam 2:a med egen ingång, sällan till salu, i det unika arkitektoniska stadsradhusområdet Nybodahöjden beläget som en avskiljd småstadsidyll med gröna gårdar med fruktträd, smala allégator och naturmark på höjden över Årstadal och tio min promenad från Liljeholmen. Samtidigt som du får bostadsrättens alla bekvämligheter kan du njuta av utelivet på din trädgårdsliknande uteplats om sommarkvällarna med grillmöjligheter, blommor, buskar och äppelträd. Lägenheten är genomgående med kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterytor och fransk balkong. Här finns sovrum för dubbelsäng med stor skjutdörrsgarderob i högblankt vitt, helkaklat badrum med badkar och kombimaskin för tvätt/tork samt stor klädkammare som också går att inreda som barnrum eller arbetsrum. Smakfull bostad med välplanerade ytor, ljusa ytskikt, ekparkett i alla rum och entrédel med klinkergolv. Källarförråd, garage och parkeringsplatser finns. Stabil och modern brf. Bekvämt som ett radhus, tryggt och enkelt som en bostadsrätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.