Nybodaringen 32

Nybodaringen 32

Slutpris

2 420 000 kr


Nybodahöjden - Liljeholmen— Stockholm

Nybodaringen 32


Slutpris
2 420 000 kr

Nybodahöjden - Liljeholmen— Stockholm

Härligt radhusliv i trivsam 2:a med egen ingång, sällan till salu, i det unika arkitektoniska stadsradhusområdet Nybodahöjden beläget som en avskiljd småstadsidyll med gröna gårdar med fruktträd, smala allégator och naturmark på höjden över Årstadal och tio min promenad från Liljeholmen. Samtidigt som du får bostadsrättens alla bekvämligheter kan du njuta av utelivet på din trädgårdsliknande uteplats om sommarkvällarna med grillmöjligheter, blommor, buskar och äppelträd. Lägenheten är genomgående med kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterytor och fransk balkong. Här finns sovrum för dubbelsäng med stor skjutdörrsgarderob i högblankt vitt, helkaklat badrum med badkar och kombimaskin för tvätt/tork samt stor klädkammare som också går att inreda som barnrum eller arbetsrum. Smakfull bostad med välplanerade ytor, ljusa ytskikt, ekparkett i alla rum och entrédel med klinkergolv. Källarförråd, garage och parkeringsplatser finns. Stabil och modern brf. Bekvämt som ett radhus, tryggt och enkelt som en bostadsrätt!


Referensnummer
132 379
Boarea
56.7 kvm
Avgift
3 684 kr/mån
Driftkostnad
384 kr/mån
Såld
2014-01-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.