Nybodaringen 3 / Nybodahöjden - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
2 410 000 kr
Referensnummer
168 209
Boarea
54.9 kvm
Avgift
3 599 kr/mån
Driftkostnad
330 kr/mån
Såld
2014-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nybodaringen 3 såldes av oss 2014-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nybodahöjden - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt radhusliv i yteffektiv och trivsam bostadsrättstvåa med två härliga uteplatser och egen ingång. Bostaden har kök och rymligt vardagsrum i öppen planlösning med många fönster. Vitt Vedumkök med rostfria vitvaror som exempelvis diskmaskin, sovrum med plats för en 160 cm bred säng, stort, helkaklat badrum med dusch med glasbetongvägg, vit kommod med spegelskåp ovanför, rostfri handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme samt lyxigt inredd walk in-closet. Liten plattlagd uteplats på framsidan och stor, trädäckad terrass på baksidan med utgång från vardagsrummet. Terrassen har ett privat läge, är ca 10,5 kvm och har underbar eftermiddags- och kvällssol och är omgärdad av gräsmatta, tujahäck och vackra syrener. Uteplatsen rymmer ett stort sällskap av dina vänner och blir ett extrarum varma sommarkvällar och här kan du grilla och njuta tills solen går ner. Bostad sällan till salu, i det unika arkitektoniska stadsradhusområdet Nybodahöjden beläget som en avskiljd småstadsidyll med gröna gårdar med fruktträd, smala allégator och naturmark på höjden över Årstadal och tio min promenad från Liljeholmen. Källarförråd, garage och parkeringsplatser finns. Stabil och modern brf. Bekvämt som ett radhus, tryggt och enkelt som en bostadsrätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.