Nybodaringen 43C

Nybodaringen 43C

Slutpris

2 200 000 kr


Liljeholmen / Nybodahöjden— Stockholm

Nybodaringen 43C


Slutpris
2 200 000 kr

Liljeholmen / Nybodahöjden— Stockholm

Hörnlägenhet med balkong i bästa läge och fönster i tre väderstreck omgiven av grönska!

Varmt välkomna till denna ljusa bostad med balkong och flertalet stora fönsterpartier i tre väderstreck omgiven av grönska!

Redan från hallen så kan ni se Högalidskyrkans magnifika torn. Här finns goda avhängning direkt vid entrén i form av krokar och skoställ. Väl inne i bostaden omfamnas av ett vackert ljusflöde ifrån stora fönsterpartier med otrolig utsikt över Liljeholmens grönska och Södermalms vackra fasader. Fullskaligt kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns utrymme för diskmaskin. Vardagsrummet är socialt planerat och ger yta för en soffa av större modell, mediamöbel, bokhylla och matplats. Härifrån finner ni bostadens balkong, bakom två vackra dubbeldörrar, där ni omgives av grönska. Det finns ingen grannbalkong precis bredvid, vilket ger en fri känsla. Bostadens sovrum är rymligt nog för en dubbelsäng. badrummet är fräscht och har yta för tvättmaskin eller badkar. Extra förvaring har ni i ett stort källarförråd som hör till lägenheten. Säljaren kan vara flexibel i tillträdet och med privatvisningar.

Brf Nybodaberget är en trevlig förening som innefattar 27st bostadsrätter och 8st p-platser. Till varje bostad hör ett källarförråd. Brf Nybodaberget har stabil ekonomi och upplåter med tomträtt fastigheten Nybodahemmet 62 sedan år 2000, omförhandling skedde 2019. Huset byggdes 1936 och totalrenoverades år 2000 av Skanska. Föreningens två byggnader är kulturminnesmärkta av Stockholms stadsmuseum. Utnämningen är skapad för att bevara byggnadernas karaktär samt kulturhistoriska värde.

Bostaden är placerad med ett attraktivt läge kort gångavstånd ifrån sjön Trekanten, Liljeholmstorget och Liljeholmskajen. Liljeholmstorget erbjuder alltifrån vårdcentral och banker till butiker, apotek och gym. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata omgiven av grönska. En kort cykeltur bort finner ni Mälaren på bara ett par minuter med härliga badplatser samt strandpromenader längs med Liljeholmskajen och Årstaviken. Goda kommunikationer med buss, pendeltåg och tunnelbana inom kort avstånd. Bland annat busshållplats för linje 134, 154 och 165 mot Liljeholmen finns endast två till tre minuter från bostaden - bussen tar tre minuter till Liljeholmen. En kort promenad tar dig till Årstabergs pendeltågsstation, Årstadals tvärbanestation samt Liljeholmens eller Midsommarkransens tunnelbana (röd linje).
Välkommen på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 931 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.