Nybohovsbacken 97, 2 tr / Liljeholmen / Stockholm

§

Slutpris
3 500 000 kr
Referensnummer
131 240
Boarea
97 kvm
Avgift
3 205 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nybohovsbacken 97, 2 tr såldes av oss 2014-03-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trevligt planerade 4:a med generös balkong mot lugn gård och fönster i alla väderstreck. Väldisponerad lägenhet om 97 kvm fördelade på kök i vitt med delvis öppen planlösning mot matrummet som rymmer matplats för stora sällskap. Generöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. 3 sovrum i varierande storlek samt ett stort badrum som enkelt kan delas av till ett badrum med wc och tvättpelare samt en gäst wc.

Lägenheten är belägen i ett mycket trevligt och populärt område uppe på höjden med utsikt över hela Stockholm! Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad.

Vid torget finns en galleria som erbjuder shopping, och det finns även livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral, bank och systembolag.

Välkommen på visning! Önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.