Nybohovsbacken 97, 2 tr

Nybohovsbacken 97, 2 tr

Slutpris

3 500 000 kr


Liljeholmen— Stockholm

Nybohovsbacken 97, 2 tr


Slutpris
3 500 000 kr

Liljeholmen— Stockholm

§

Varmt välkomna till denna trevligt planerade 4:a med generös balkong mot lugn gård och fönster i alla väderstreck. Väldisponerad lägenhet om 97 kvm fördelade på kök i vitt med delvis öppen planlösning mot matrummet som rymmer matplats för stora sällskap. Generöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. 3 sovrum i varierande storlek samt ett stort badrum som enkelt kan delas av till ett badrum med wc och tvättpelare samt en gäst wc.

Lägenheten är belägen i ett mycket trevligt och populärt område uppe på höjden med utsikt över hela Stockholm! Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad.

Vid torget finns en galleria som erbjuder shopping, och det finns även livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral, bank och systembolag.

Välkommen på visning! Önskar Patrik Lundberg


Referensnummer
131 240
Boarea
97 kvm
Avgift
3 205 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-03-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.