Nytorgsgatan 23 A, 2tr / Södermalm / Stockholm

Slutpris
5 000 000 kr
Referensnummer
134 274
Boarea
69 kvm
Avgift
2 279 kr/mån
Såld
2014-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nytorgsgatan 23 A, 2tr såldes av oss 2014-05-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I mycket attraktiva kvarter, nära Nytorget, mitt bland delikatessbutiker, hembagerier, designbutiker och med ett utav Stockholms bredaste restaurang utbud återfinns denna väldisponerade lägenhet med ett vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

En trevligt planerad 2,5:a på 69 topprenoverade kvm med både balkong, mot innergård och fransk balkong mot Nytorgsgatan. Redan när man kliver innanför dörren känner man att det här är en lägenhet där man tänkt på det mesta. Här blandas nyslipad fiskbensparkett, bevarade detaljer från byggnadsåret, ljusa färgsättningar och smakfulla materialval.

Välkomnande hall med platsbyggd hatthylla. I anslutningen till hallen finns en innerhall som kan nyttjas på flera olika sätt. Modernt fullutrustat kök med mindre matplats invid fönster och framtaget originalgolv. Generöst vardagsrum med en härlig takhöjd på ca 2,8 m och plats för både soffa och större matplats. Fransk balkong med dubbeldörrar ut mot Nytorgsgatan och Södermalms härliga atmosfär. Det rogivande sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt garderobsvägg. Utgång till stor trädäckad balkong mot lugn innergård. Även badrummet är stilfullt med svart klinker, kaklade väggar i vitt, infällda spotlights och tvättmaskin.

All el är omdragen i lägenheten under 2011. Samtliga ytskikt är slipade, spacklade om ommålade.

Föreningen har en stor gemensam takterras med flera bord och grillar.

Välkomna på visning!
Richard Sörman

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.