Nytorgsgatan 23A, 4tr / Södermalm / Stockholm

Slutpris
4 875 000 kr
Referensnummer
154 033
Boarea
69 kvm
Avgift
2 279 kr/mån
Såld
2014-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nytorgsgatan 23A, 4tr såldes av oss 2014-06-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I mycket attraktiva kvarter, nära Nytorget, mitt bland delikatessbutiker, hembagerier, designbutiker och med ett utav Stockholms bredaste restaurangutbud återfinns denna väldisponerade lägenhet med ett vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

En trevligt planerad 2,5:a på 69 kvm med både balkong mot innergård och fransk balkong mot Nytorgsgatan. Hallen är välkomnande och här känner man charmen direkt när du kliver innanför dörren. Här blandas fiskbensparkett, bevarade detaljer från byggnadsåret, ljusa färgsättningar och smakfulla materialval.

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, på golvet ligger ett fint parkettgolv. I anslutningen till hallen finns en innerhall som kan nyttjas på flera olika sätt. Ljust kök med mindre matplats invid fönster och framtaget vackert originalgolv. Generöst vardagsrum med en härlig takhöjd på ca 2,8 m och plats för både soffa och större matplats. Fransk balkong med dubbeldörrar ut mot Nytorgsgatan och Södermalms härliga atmosfär. Det rogivande sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och här finns goda förvaringsmöjligheter i garderober . Utgång till stor balkong där man kan avnjuta varma sensommarkvällar mot lugn innergård. Badrum med svart klinker, kaklade väggar i vitt och tvättmaskin kombinerad med torktumlare.

Föreningen har en stor gemensam takterras med flera bord och grillar.

Välkomna på visning!
Richard Sörman

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.