Ola Hanssonsgatan 9, 1,5 tr / Kungsholmen - Kristineberg / Stockholm

Slutpris
2 370 000 kr
Referensnummer
103 971
Boarea
31 kvm
Avgift
1 919 kr/mån
Såld
2014-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ola Hanssonsgatan 9, 1,5 tr såldes av oss 2014-09-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 31 kvm belägen i populära Kristineberg. Lägenheten har ett luftigt rum med praktisk sovalkov, mysigt arbetskök rymlig hall med avhängningsmöjligheter, bra inbyggd garderob samt helkaklat duschrum. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till bad, promenadstråk, restauranger och Lindhagensgallerian samt goda kommunikationer med både buss och T-bana. Lägenheten har bygglov för balkong.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.