Ola Hanssonsgatan 7, 0,5 tr / Kungsholmen - Kristineberg / Stockholm

Slutpris
2 260 000 kr
Referensnummer
61 490
Boarea
28 kvm
Avgift
1 521 kr/mån
Driftkostnad
382 kr/mån
Såld
2014-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ola Hanssonsgatan 7, 0,5 tr såldes av oss 2014-10-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen - Kristineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 28 kvm belägen i populära Kristineberg. Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående parkettgolv samt väggar i sobra kulörer. Den består av ett luftigt rum med praktisk sovalkov, mysigt arbetskök, rymlig hall med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring, stor inredd klädkammare samt helkaklad dusch/WC.

Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till bad, promenadstråk, restauranger och Lindhagensgallerian. Det finns bra kommunikationer med både buss och T-bana. I närområdet finns matbutik, pizzeria och sushirestaurang.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.