Pipersgatan 18, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
178 953
Boarea
32 kvm
Avgift
2 398 kr/mån
Driftkostnad
384 kr/mån
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pipersgatan 18, 2 tr såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna extremt välplanerade 2:a med utmärkt läge i hjärtat av Kungsholmen! Lägenheten präglas av ljusa ytskikt med genomgående vacker ekparkett och ett rikligt ljusinsläpp via tre generösa fönster. Fint kök med modern inredning och ett äldre bevarat serveringsskåp som ger lägenheten charm och karaktär. Här erbjuds också ett sovrum med plats för dubbelsäng, luftigt vardagsrum och ett helkaklat badrum. Solid och välskött förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.