Pipersgatan 45 B, 8 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
4 700 000 kr
Referensnummer
204 280
Boarea
76 kvm
Avgift
3 482 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pipersgatan 45 B, 8 tr såldes av oss 2014-11-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna välplanerade om 76 kvm på åttonde våningen! Lägenhet med renoveringsbehov, här finns chansen att skapa ert eget drömboende!

Luftigt vardagsrum med stort ljusinsläppade fönsterparti med utgång till stor balkong med strålande sjöutsikt över Klara sjö. Hemtrevligt kök med vackert burspråk, här med fritt läge mot gården. Två rofyllda sovrum med bra klädförvaring samt badrum med plats för tvättmaskin.

Attraktivt belägen och utan insyn, med närhet till både grönska och vatten samt till såväl citys och Kungsholmens stora utbud av affärer och restauranger. Här finns även goda kommunikationer och till Cityterminalen tar ni er till fots på ca 8 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.