Pipersgatan 16, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
2 105 kr/mån
Driftkostnad
141 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2015-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pipersgatan såldes av oss 2015-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pipersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma etta om 27 kvm belägen i Brf Kungsklippan på trevliga Pipersgatan. Hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla samt förvaring i två garderober samt ett städskåp, lättmöblerat rum med stort fönsterparti, praktiskt arbetskök samt bra helkaklat duschrum. Här bor ni i lugna kvarter med närhet till trivsamma restauranger, mysiga caféer, små butiker samt till mycket goda kommunikationer med både buss och T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.