Pontonjärgatan 5 / Kungsholmen / Stockholm

Ett representativt boende på attraktiv adress nära natur och strandpromenader.

Slutpris
4 610 000 kr
Referensnummer
173 338
Boarea
69 kvm
Avgift
2 079 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pontonjärgatan 5 såldes av oss 2014-09-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Chans att förvärva ett fantastiskt boende på attraktiv adress, endast 50 meter från Riddarfjärdens glittrande vatten och Norr Mälarstrands promenadstråk.

Väldisponerade 69 kvm, där kök och vardagsrum har umgängesvänliga öppna ytor, hög maskinell standard och ett ljusinsläpp från stora spröjsade fönster mot lugna John Ericssonsgatan, utan direkt insyn.

En väl tilltagen takhöjd på ca 2,70 m, vacker fiskbensparkett och vitmålade väggar. Helkaklat badrum och separat wc. Bo förstklassigt i en stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Närhet till kommunikationer, service och nöjesliv. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.