Ringvägen 43 A, 4 tr / Södermalm / Stockholm

Slutpris
5 300 000 kr
Referensnummer
109 718
Boarea
107 kvm
Avgift
4 920 kr/mån
Såld
2014-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen 43 A, 4 tr såldes av oss 2014-02-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På fjärde våningen i fastigheten återfinns denna väldisponerade lägenhet om fem rum och kök fördelade på 107 rymliga kvadratmeter. Lägenheten utmärks av det fina ljusinsläppet från fönster i två väderstreck och en trädäckad stor balkong med en fin utsikt över innergården. Perfekt planlösning med fyra bra sovrum, ypperliga förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, badrum med badkar, gäst-wc, ett generöst vardagrum samt ett smakfullt renoverat kök med en vacker utsikt över Tantolunden och Tantogården.

Bo lugnt med ett utmärkt läge i centrala kvarter nära affärer, grönområden, badplatser och flera skolor och förskolor. Kort promenadavstånd till både Mariatorget och Medborgarplatsen med sitt stora utbud av matbutiker, restauranger, barer och caféer i närområdet. Utmärka kommunikationer genom flertalet bussar och pendeltåg runt knuten.

Engagerad styrelse i föreningen med bl.a. trädgårdsgrupp. Nyligen har man installerat bergvärme i fastigheten och dessförinnan fiberledningar för utmärkt internetuppkoppling.

Välkommen på visning önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.