Rörstrandsgatan 27, 1tr / Stockholm

I ett av Birkastans mest attraktiva kvarter

Slutpris
5 700 000 kr
Referensnummer
165 577
Boarea/biarea
89/5 kvm
Avgift
2 933 kr/mån
Driftkostnad
800 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rörstrandsgatan 27, 1tr såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörstrandsgatan 27, 1tr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett av Birkastans mest attraktiva kvarter finner ni denna tilltalande trea med en underbar atmosfär. Ett modernt boende med bevarad 20-tals charm och en luftig takhöjd om 2,7 meter.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett gediget ljusinsläpp från spröjsade fönster. Högkvalitativt kök med vitvaror av märket Smeg. Vitmålade väggar och mörka furutiljor på golvet. Två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i stora garderober, varav ett av sovrummen byggt i etage med förvaring i såväl golv som garderob. Duschrum och WC med kakel och klinker.

Bo bekvämt på representativa ytor med service, kommunikationer, nöjen och shopping inom gångavstånd från porten. Absolut närhet till Karlbergssjön med promenadstråk, båtplatser och bryggor.

Välkommen på visning önskar Peter Eriksén!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.