Roslagsgatan 26, 4 tr / Vasastan / Stockholm

RENOVERINGSCHANS

Slutpris
5 520 000 kr
Referensnummer
178 026
Boarea
94 kvm
Avgift
3 197 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan 26, 4 tr såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt familjefyra med riktigt stor matplats. Eller välplanerad femma med 4 sovrum i storlekarna 12, 10, 10 resp 8 m2? Du väljer, den är lyckad som både fyra och femma. Renoveringschans med äldre standard. 2 stora sovrum med morgonsol högt ovan lugn innergård. Generös matplats där matbordet kan stå mitt på golvet. Effektivt badrum med plats för badkar alternativt dusch och tvättpelare. Separat wc för gäster och morgonlogistik. Öppet luftigt lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier mot egen balkong i sydväst. Ytterligare sovrum högt ovan gata, perfekt för kontor, gäster, hobby eller som barnrum. Stor balkong med modern inglasning och plats för middag för fyra. Stabil brf med låga avgifter och riktigt låg belåning. Mycket populära kvarter nära allt. Du har någon minut till Odengatan, 7 min till Odenplan, 10 min till Brunnsviken och Hagaparken, samt 12 min till Stureplan. Jag vet att du kommer att trivas här. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.