Roslagstullsbacken 14, 2 tr / Östermalm / Stockholm

Slutpris
3 050 000 kr
Referensnummer
168 405
Boarea
63.6 kvm
Avgift
3 798 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagstullsbacken 14, 2 tr såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trivsamma lägenhet om 63,6 kvm med bygglov för två balkonger som kommer att byggas under hösten. Lägenheten består av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, stort och luftigt kök, härligt vardagsrum med uterum/balkong i anslutning, rofyllt sovrum samt stort duschrum. Lägenheten har genomgående parkett och tapetserade väggar. Här bor ni i ett lugnt område i närheten av Roslagstull med närhet till flertalet grönområden, vatten samt till goda kommunikationer med buss samt t-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.