Ruddammsvägen 23, 1 tr / Vasastan Östermalm / Stockholm

Slutpris
2 900 000 kr
Referensnummer
86 366
Boarea
64.5 kvm
Avgift
5 151 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Såld
2014-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ruddammsvägen såldes av oss 2014-11-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ruddammsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Riktigt bra planerad tvåa med stor balkong mot parkliknande innergård. Köket ligger en trappa upp ovan gård, vardagsrum och sovrum ligger två trappor upp ovan gata. Generöst hörnkök med plats för matbord mitt på golv, väldisponerade rum med grön utsikt och minimal insyn, stort badrum med tvättmaskin och plats för badkar, samt rymlig klädkammare. Välskött stor trygg brf. Känsla av park och närhet till natur genomsyrar hela området. Det är lugnt här. Ändå full puls precis nedanför i Vasastan och inåt Östermalm. Jag vet att du kommer att trivas här!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.