Rutger Fuchsgatan 9, 4 tr. / Södermalm / Stockholm

Välplanerad 1:a, 4 tr. med sovalkov för 160 cm säng och utsikt mot Hammarby backe!

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
32 012
Boarea
31 kvm
Avgift
1 912 kr/mån
Såld
2014-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rutger Fuchsgatan 9, 4 tr. såldes av oss 2014-10-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a, 4 tr. med sovalkov för 160 cm säng och utsikt mot Hammarby backe!. Högt läge med bra ljusinsläpp, hall med gott om förvaring i ett flertal inbyggda garderober. Lägenheten är utrustad med ny säkerhetsdörr och är nyligen helt ommålad med nya parkettgolv inlagda.

Omedelbart tillträde är möjligt, då det är föreningen som säljer och medlemskapet då godkänns i samband med kontraktsskrivningen!

Belägen i välskött fastighet och stabil förening.

Lugna kvarter runt hörnet från Skanstull med några minuters promenad till från Nytorget, Sofo, Vitabergsparken, Blecktornsparken och Medborgarplatsen och Söders hela utbud av service, nöjesliv och kommunikationer. För motion och rekreation når du också både Årstaviken och Eriksdalsbadet på några minuter.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.