Sandhamnsgatan 42 B, Bv / Gärdet - Östermalm / Stockholm

Slutpris
3 050 000 kr
Referensnummer
32 441
Boarea
90 kvm
Avgift
6 112 kr/mån
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sandhamnsgatan 42 B, Bv såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

JURIDISK PERSON OK! Möjlig 3:a, se alternativ planlösning! Välkommen till denna fina 2,5:a med trevlig planlösning och generös uteplats! Här erbjuds ett bekvämt boende med luftiga ytor och olika möbleringsalternativ. En hiss går direkt ner till garaget som ligger i källarplan. Lägenheten är i fint bruksskick men för den som vill renovera kan detta bli ett drömboende. Som pricken över i:et har lägenheten en stor och härlig uteplats med plats för utemöbler, grill och blomsterarrangemang. Närhet till Fältöverstens utbud av service och shopping, flera parker och grönområden. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.