Sankt Eriksgatan 52 A, 3 tr i gårdshus / Kungsholmen / Stockholm

Slutpris
4 100 000 kr
Referensnummer
142 104
Boarea
56 kvm
Avgift
2 971 kr/mån
Driftkostnad
360 kr/mån
Såld
2014-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan 52 A, 3 tr i gårdshus såldes av oss 2014-09-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett tyst gårdshus i centrala kvarter finner ni denna tilltalande nyrenoverade 2:a med skön balkong i sydostläge. Här samsas en luftig takhöjd och ljusinsläpp från spröjsade fönster i två väderstreck med klassiska 20-talsdetaljer såsom vackra spegeldörrar, serveringsskåp samt väggpanel. Kök med matplats för 6 personer och utgång till balkong, vardagsrum med flexibla möbleringsbara ytor, sovrum med utrymme för en fullstor dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med badkar och ett mosaikförsett golv. Här bor ni i attraktiva kvarter med närhet till Fridhemsplan med mycket goda kommunikationer med både buss och T-bana samt till Kungsholms strand med grönska och vatten. En kort promenad tar er in till City på ca 10 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.