Sankt Eriksgatan 100, 2 tr / Vasastan / Stockholm

FANTASTISK POTENTIAL

Slutpris
6 475 000 kr
Referensnummer
146 203
Boarea
101 kvm
Avgift
5 049 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Såld
2014-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan 100, 2 tr såldes av oss 2014-07-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus härligt luftig hörntrea i vacker fastighet mot Hälsingehöjdens grönska. Takhöjd 2,99 m. Höga spröjsade fönster med djupa smygar. Vacker fiskbensparkett. Skjutdörrar. Massiva original spegeldörrar. Serveringsskåp. Potential att skapa er drömlägenhet. Idag disponerat med generöst sovrum, stor salong, samt vardagsrum. Lätt att flytta ut köket i salongen och få ytterligare ett riktigt bra sovrum. Se idéskiss och konstruktionsritning. Välskött stambytt äkta brf med stora renoveringar tagna. Mycket attraktivt läge med endast minuter till mycket av det bästa med Vasastan/Birkastan och under minuten till T-bana/bussar. Jag vet att ni kan skapa någonting fantastiskt här!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.