Sankt Eriksgatan 101 / Stockholm

Slutpris
3 710 000 kr
Referensnummer
34 178
Boarea
48 kvm
Avgift
2 603 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sankt Eriksgatan 101 såldes av oss 2014-10-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sankt Eriksgatan 101 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga 2:a på populära Röda bergen.
Här finns alla detaljer från 20-talet väl bevarade. Vackra spröjsande fönster, fiskbensparkett, högt i tak med stuckatur, stor walk in closet och fullt utrustat kök.
Lägenheten som ligger två trappor upp har ingång från både St Eriksgatan och parkingång via mysiga Sätertäppan samt en härlig och fri utsikt.

Föreningen har en stabil och mycket trygg ekonomi. Det märks tydligt på underhållet samt en bra avgift med inga planerade höjningar.
Kolla gärna in på www.sankteriksgatan101.se

Här bor man lugnt & rofyllt mitt i huvudstadens attraktiva områden och pittoreska kvarter med närhet till Birkastan och Rörstrandsgatan, Karlbergs slott, Odenplan och Fridhemsplan.
Nytrendiga Röda Bergen har även mycket bra förbindelser. St Eriksplan finns ett stenkast bort med tunnelbana, SL-buss och flygbuss och en kort promenad tar dig till pendeltåg från Karlberg station.
Röda Bergen har verkligen framtiden för sig i och med den kommande citybanan intill Vanadisplan samt Stockholms nyaste innerstadsdel - Hagastaden som byggs i direkt anslutning till vackra Hagaparken.
Utbudet av parker, butiker, stormarknader, systembolag och utmärkta food & beverage ställen är även det förstaklassigt.

Hjärtligt välkomna på visning önskar Martin & Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.