Sankt Eriksgatan 52

Sankt Eriksgatan 52

Slutpris

6 650 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Sankt Eriksgatan 52


Slutpris
6 650 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus och vacker sekelskiftestrea med öppen spis och högt i tak!

I toppläge på Kungsholmen hittar ni denna sekelskiftestrea om 72 kvadratmeter. Bostaden, som är i mycket fint skick, är ljus, vacker och erbjuder välbevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster, takrosetter, stuckatur och fiskbensparkett. Här bor ni i en optimalt planerad lägenhet med öppen spis för mysiga vinter och höstkvällar, vackra golv och högt i tak. Möjlighet att bygga balkong finns.

Här välkomnas ni av en inbjudande och välplanerad hall med platsbyggd hatthylla och klädhängare, och lite längre in finner vi ett stort, socialt och påkostat kök med ljusa väggar och vitlaserad fiskbensparkett. Vidare finns här ett spatiöst och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och högt i tak. Lägenheten har två rymliga sovrum med takrosetter, stuckaturer, högt i tak och härligt ljusinsläpp. Det finns ett stilrent och smakfullt badrum med klinkergolv i marmor och ljust kaklade väggar. Badrummet är utrustat med golvvärme, regndusch och förberett för tvättmaskin.

Brf Roddaren 36 är en mycket populär och välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och underhåll. Föreningen tillhandahåller en mycket trevlig och välskött innergård, tvättstugor, garage och grovsoprum. Föreningen har haft en avgiftsfri månad flera år i rad.

I hjärtat av Kungsholmen bor ni centralt med närhet till både Fridhemsplan och Vasastans stora utbud. Vackra promenadstråk längs vatten och närhet till fina grönområden samt badplatser. Flertalet populära restauranger och caféer finns i området och en kort promenad över Sankt Eriksbron tar dig till mysiga Rörstrandsgatan i Vasastan. Enastående kommunikationer med tunnelbana, bussar och flygbussar.

Vi ses på visningen!


Boarea
72 kvm
Avgift
3 136 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-11-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.